23948sdkhjf

Dacapo Stainless styrker ledelsen

Henrik Høgsgaard er med virkning fra 1. juni udnævnt til ny chief commercial officer (CCO) hos Dacapo Stainless.

Han flyttede med familien fra Danmark til Tyskland i 2020 for at overtage ledelsen af Dacapos aktiviteter udenfor Skandinavien. Henrik Høgsgaard har stået i spidsen for fem nye salgskontorer og en betydelig vækst, samt afsat dybe strategiske aftryk i Europa, hvilket er af afgørende betydning for Dacapos fremtidige vækst.

Med udnævnelsen ønsker Dacapo Stainless yderligere at styrke salgseffektiviteten på tværs af koncernen og støtte yderligere op om Dacapos plan om at være den bedste rustfri stålgrossist i EU

CEO Kristian Sylvest siger:

- At Henrik Høgsgaard udnævnes til Dacapos CCO er en logisk konsekvens af hans opnåede resultater fra tidligere stillinger, og et naturligt skridt i Henriks karriere og udvikling. Med sine 37 år er Henrik en ”ung veteran” i vores ret så gamle industri, hvor de fleste chefstillinger varetages af mænd på min alder (50) eller ældre. Henrik har virkelig gode lederevner og en stor brancheindsigt, som mange af os bør misunde. Han går altid forrest med hårdt arbejde, ægte lederskab og har en evne til at forny sig og improvisere fremfor ”bare at kopiere”. Vi er heldige, spændte og stolte over, at Henrik skal stå i spidsen for vores fantastiske salgsorganisation.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094