23948sdkhjf

Sandvik Coromant udnævner to nye medlemmer af ledelsen

Michael Eneberg er tiltrådt som vice-administrerende direktør og head of global sales og Nicolas Dellachiesa er tiltrådt som head of merger & acquisitions (M&A).

Michael Eneberg har en lang historie bag sig i Sandvik Coromant, idet han gennem 16 år har besat flere forskellige stillinger i Sandvik-koncernen. Han startede sin karriere hos Sandvik i den svenske by Sandviken i 2003, og derefter har han arbejdet hos Sandvik Tooling og Sandvik Coromant i Japan, for derefter at blive leder af Sandvik Coromant Indonesia og administrerende direktør for Sandvik Indonesia.

Michael Enebergs seneste stilling var CEO/administrerende direktør for Diamond Tools Group, men før dette var han direktør for Sandvik Coromants salgsområde i Sydasien, hvor han havde ansvar for salg i Indien, Japan og Sydøstasien. I samme periode var han ligeledes administrerende direktør for Sandvik Japan. Michael Eneberg har en kandidatgrad fra Stockholm School of Economics.

Som led i hans nye stilling vil Michael Eneberg få det fulde ansvar for ledelse, udvikling og udførelse af alle dele af Sandvik Coromants globale salgsinitiativer. Det omfatter også udvikling af initiativer for Sandvik Coromants store udvalg af spåntagende værktøjer til metalbearbejdning samt det stadig større antal digitale services for Industry 4.0.

Nicolas Dellachiesa, der p.t. er investment banking M&A director hos Seabury Capital, tiltræder stillingen som vice-administrerende direktør og head of merger & acquisitions i juni. I denne stilling vil Nicolas Dellachiesa være ansvarlig for at udvikle Sandvik Coromants overordnede M&A-strategi for at sætte fart på opkøbsaktiviteterne samt fokusere på at skabe værdi, synergi og integration. Han vil som leder af M&A-teamet arbejde aktivt sammen med andre Sandvik-divisioner, forretningsområder og Sandvik-koncernen.

Ud over sin stærke baggrund inden for investeringsbankverdenen har Nicolas Dellachiesa også arbejdet for flere produktionsvirksomheder, herunder især den kendte aerospace-OEM Airbus.

Som kommentar til de nye medlemmer af ledelsesteamet udtaler Sandvik Coromant-koncernens administrerende direktør Helen Blomqvist:

- Michael Eneberg og Nicolas Dellachiesa medbringer begge stor erfaring. Michael Eneberg har stor erfaring og indgående forståelse for værktøjsmaskinbranchen kombineret med kundefokus og en stærk evne til at skabe vækst i både mennesker og virksomheder. Ud over at have arbejdet både som tekniker og i flere økonomistillinger medbringer Nicolas Dellachiesa flere andre fordele til sin nye stilling, hvor han vil hjælpe os med at opbygge et solidt samarbejde med vores partnere og opkøb i fremtiden.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078