23948sdkhjf

Doosan Machine Tools skifter navn

I de seneste 50 år har Doosan Machine Tools været et kendt navn inden for værktøjsmaskineindustrien.

Med 50 års erfaring har virksomheden udviklet højteknologiske produkter. Specifikt har man tilpasset produkterne til behovene indenfor forskellige industrier, herunder biler, rumfart og medicinalindustrien, og distribueret løsninger til sit netværk i 66 lande rundt om i verden.

"En ny rejse"

Doosan Machine Tools blev den 28. januar 2022 en del af DTR Automotive-familien - en global producent med 50 års historie på bagen.

Doosan Machine Tools og DTR Automotive er gået sammen med henblik på at blive markedsledende på de globale markeder. Doosan Machine Tools skifter derfor navn til DN Solutions og skaber herigennem en ny historie.

- Det nye navn er første store skridt mod en fremtid, hvor man i endnu højere grad står for, at være producenten der leverer de integrerede produktionsløsninger, kunderne efterspørger. Også ud over værktøjsmaskinerne, skriver DN Solutions.

Selvom navnet ændrer sig, forsikrer DN Solutions, at man forsat vil arbejde på at opbygge tillid hos forhandlere og partnere, og yderligere styrke konkurrenceevnen omkring virksomhedens produkter og services.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11