23948sdkhjf

Danske vindkonsulenter åbner nyt landekontor i Hamburg

Det danske konsulenthus A-Leaf Specialized Consulting åbnede onsdag den 1. juni nyt landekontor i Hamburg.

A-Leaf er specialiseret i rådgivning inden for vindmøllebranchen og infrastrukturprojekter. Ifølge CEO Anders Grimstrup-Larsen er Hamborg arnepunktet for en stor del af de helt store projekter inden for vind, som i de kommende år vil blive udbudt i Europa.

- Tendensen er, at Tyskland er blevet centrum for mange af de internationale store projekter. Det er her, aftalerne bliver indgået og udbudt. Derfor vil vi gerne sidde med helt tæt på, hvor beslutningerne bliver truffet, og med en country manager, som har et stærkt lokalt netværk i branchen, påpeger Anders Grimstrup-Larsen i en pressemeddelelse.

Det nye landekontor skal ledes af Sascha Weisner der har en 20 år lang baggrund i globale selskaber indenfor offshore wind.

Åbningen af kontoret i Tyskland er en del af den vækststrategi, som A-Leaf har lagt, der blandt andet har betydet, at virksomheden siden november 2020 har ansat 50 nye medarbejdere. Årsagen er en kraftig ordretilvækst og fokus på at komme tidligere ind i projekterne.

- Vi har specialiseret os i rådgivning af vindmøllebranchen, datacentre samt infrastrukturprojekter. Hidtil har vores fokus været på kvalitetssikring af stålkonstruktioner, men i efteråret udvidede vi forretningen, så vi kan træde tidligere ind i processerne i de helt store projekter. Den transformation har åbnet for langt flere og større opgaver, forklarer Anders Grimstrup-Larsen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.86