23948sdkhjf

Nordelektro får ny administrerende direktør

Thomas Boll Matthiesen overtager stillingen efter Hans Peter Andersen

Efter mere end syv år med Hans Peter Andersen i spidsen som administrerende direktør foretager Nordelektro nu en udskiftning på posten som øverste chef.

Med virkning fra den 1. juni 2022 er Thomas Boll Matthiesen tiltrådt som ny administrerende direktør hos den tekniske servicespecialist med afdelinger i Aalborg og Frederikshavn.

Erfaring fra industrien

Thomas Boll Matthiesen kommer til Nordelektro fra energiselskabet Norlys, hvor han blandt andet var samlet ledelsesansvarlig for hele fusionen mellem Eniig og SE inden for energiområdet samt en del af den øverste ledelse i Norlys Energi.

CV’et vidner om stor kommerciel og salgsmæssig erfaring fra ledende stillinger inden for industrien og energiområdet. Foruden Norlys medbringer han således direktør- og ledererfaring fra virksomheder som Siemens, Kohsel Elektronik, Ørsted, Nrgi og Difko.

- For mere end seks år siden formulerede bestyrelsen en ny strategi for at skabe det Nordelektro, vi kender i dag, hvor vores Teknisk Facility Management-koncept udgør det bærende fundament. Gennem hele den proces har vi haft Hans Peter Andersen ved roret til at styre os sikkert igennem, og det skylder vi ham en stor tak for. Men nu er tiden kommet til at accelerere det nye Nordelektro, og det kræver en direktør med en mere kommerciel profil. Her er valget faldet på Thomas Boll Matthiesen, der har erfaring med udvikling af salgs- og markedsstrategier fra store danske og internationale virksomheder, udtaler bestyrelsesformand René Aakjær Jacobsen.

Fundamentet er på plads

I 2015 traf Nordelektro en strategisk beslutning om ikke længere at være en del af licitationsmarkedet. Siden har virksomheden udviklet sig fra at være en entrepriseforretning til nu udelukkende at basere sig på forebyggende vedligehold, service og reparation af maskiner og tekniske installationer. Med Teknisk Facility Management som det samlende koncept på tværs af fagområderne.

Det er en proces, der har krævet en gennemgribende digitalisering af hele organisationen – fra administrationen til den kørende servicemontør – og senest lanceringen af en kundeportal, der samler alle data fra drift og vedligehold af kundernes maskiner og tekniske udstyr. Thomas Boll Matthiesen ser frem til at overtage ansvaret for den nordjyske virksomhed:

- Jeg har fået et klart indtryk af Nordelektro som en dybt professionel og ambitiøs virksomhed, der er kendetegnet ved en høj faglighed og fremfor alt et meget stærkt sammenhold. Jeg er meget taknemmelig for den tillid, som bestyrelsen i Nordelektro har udvist ved at betro mig denne stilling. Jeg ser frem til samarbejdet med kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Jeg ser frem til at lære medarbejderne og ledergruppen bedre at kende, og jeg ser frem til, at vi i fællesskab skal i gang med at realisere det store markedsmæssige potentiale, siger Thomas Boll Matthiesen.

Den afgående direktør Hans Peter Andersen vil fortsætte hos Nordelektro i en periode for at sikre en optimal onboarding af Thomas Boll Matthiesen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08