23948sdkhjf

Fremgang og investeringsplaner hos Hosta industries

Med en fremgang på 20 procent i forhold til sidste år er der arbejde nok hos Hosta Industries i Hjallerup, som de seneste år har bevæget sig fra kun at være underleverandør.
Når ferien er slut hos Hosta Industries, skal der ikke kun tages hånd om de mange ordrer, som virksomheden har modtaget. Ledelsen skal også træffe beslutning om store investeringer:

- Det drejer sig bl.a. om, at vi skal have en industrirobot på prøve med henblik på evt. senere anskaffelse, og så skal vi have mere gang i vores rørlasermaskine. Internt er det indførelse af et kundestyringssystem - et såkaldt CM-system, siger salgschef Jef Bremerstent til Nordjyske.dk.

Deltager i beslutningsprocessen
Investeringsovervejelserne sker i forlængelse af, at Hosta Industries de seneste år har bevæget sig fra kun at optræde i rollen som underleverandør.

- Mange af vore kunder efterspørger en leverandør, der kan tage hånd om deres produkt og deltage i beslutningsprocessen fra idé til færdigt produkt, og det ser vi som en positiv udvikling, som vi er godt rustet til, fortæller Jef Bremerstent til Nordjyske.dk.

Den positive udvikling ses også i den fremgang, som virksomheden har været igennem det seneste år. Sidste regnskabsår oplevede Hosta således en fremgang på 20 procent. En udvikling som ifølge avisen skyldes større ordretilgang.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063