23948sdkhjf

Udstillere har store forventninger til Automatik

Blandt udstillerne ser man meget frem til Automatik-messen, der løber af stablen i Brøndby Hallen den 13.-15. september.

Når Automatik 2022 åbner dørene til Brøndby Hallen 13.-15. september, er det traditionen tro til en lang række nye løsninger inden for blandt andet automation og transmission.

Messen blev senest afholdt i 2020, men dengang i en noget corona-ramt udgave. Udstillerne ser derfor frem til årets messe.

- Det er en unik messe, fordi den er så specifik, og fordi man derfor møder ekstraordinært mange relevante personer. Messen er forholdsvis intim, og udbyttet er virkelig stort, konstaterer Flemming Hansen, segment manager i Schneider Electric Danmark, og suppleres af Chris Damsgaard, sales & marketing director i Phoenix Contact Danmark:

- Automatik er en rigtig god messe - blandt andet fordi den grundet sin størrelse er nem og overskuelig at navigere rundt i. Derudover er den bare en glimrende anledning til at tale teknik med en masse relevante folk, som vi ellers ikke ser ofte.

Stor glæde over at kunne mødes i en særlig tid

Hos Schneider Electric Danmark, der arbejder med energioptimering og -styring, er Automatik mere kærkommen netop nu end nogensinde.

- Hele verdenssituationen gør det ekstra vigtigt med messer som denne, hvor man kan snakke med kunder "face to face" og om nødvendigt finde på alternative løsninger, forklarer Flemming Hansen.

Også hos Phoenix Contact Danmark, der beskæftiger sig med forbindelsesteknologi, elektronik og automatisering, finder man det særdeles vigtigt igen at kunne mødes fysisk.

- Efter to år med onlinemøder er det virkelig godt atter at kunne mødes "face to face", og da Automatik er en meget vigtig messe for vores branche, glæder vi os bare rigtig meget, fastslår Chris Damsgaard.

Løfter sløret for indholdet på standene

Begge udstillere tropper op på Automatik med diverse nyheder, som de i sagens natur glæder sig til at vise frem.

- Vi præsenterer EcoStruxure Automation Expert, som er en ny, åben platform til industriel automation. Derudover medbringer vi et stykke hardware i form af den nye multi carrier Lexium MC12, fortæller Flemming Hansen.

På Phoenix Contact Danmarks stand zoomer man ind på noget, som rigtig mange mennesker kan relatere til og har en mening om.

- Vi kommer vi til at fokusere meget på AES, All Electric Society, der med rette er blevet lidt af et buzzword i vores branche, lyder det således fra Chris Damsgaard.

MCH: Salget fortsat i fuld gang

Foreløbig 135 udstillere har tilmeldt sig messen, og salget af de komplette, klargjorte stande er stadig i fuld gang. Projektleder i MCH Sisse Merrild Nielsen er glad for den store interesse fra udstillerne og forstår sagtens deres entusiasme, som hun da også deler.

- Vi er meget taknemmelige for den opbakning, som vi trods corona-efterdønninger oplever fra udstillerne. Det er virkelig flot og er samtidig et vidnesbyrd om, at det personlige møde med tilhørende vidensdeling er af stor vigtighed for alle implicerede, lyder det således fra Sisse Merrild Nielsen.

Automatik 2022 arrangeres af MCH i samarbejde med Bitva, Dira og Veltek. Messen beskæftiger sig med motion og drives, robotteknologi, maskinautomation, fabriksautomation, procesautomation, hydraulik og pneumatik samt industriel IT og transmissionsteknik. Den finder sted i Brøndby Hallen den 13.-15. september.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078