23948sdkhjf

Ny chef for MacArtneys vinddivision

Bjarne Siig er ny general manager hos den vestjyske virksomhed

MacArtney Offshore Wind Solutions, med hovedsæde nær Holstebro, har ansat Bjarne Siig som ny general manager.

- Jeg ser frem til denne nye opgave hos MacArtney Offshore Wind Solutions. Virksomheden summer af erfaring, ekspertise og masser af dygtige mennesker, der har viljen til at lykkes og sætte rammerne for at løse fremtidige opgaver sammen. Jeg er glad for at være blevet en del af dette team, siger Bjarne Siig i en pressemeddelelse.

Partner med industrien

MacArtney Offshore Wind Solutions med hovedsæde nær Holstebro, er en division under MacArtney-gruppen. Divisionen bygger på mere end 40 års erfaring med produktion af håndteringsudstyr til marinesktoren med p.t. 45 ansatte.

Bjarne Siig ønsker at motivere hele værdikæden og MacArtneys medarbejdere gennem inspiration, vision, værdier, teamwork og ved at udfordre hinanden. Det bakkes op af målet om at indgå partnerskaber med vindindustrien og levere unikt udstyr og kundetilpassede løsninger, der understøtter effektiv installation og service offshore.

- Vores styrke – og vores anseelse – ligger i komplette systemløsninger. Vi ejer og inkluderer alle trin i værdikæden lige fra koncept, design, automatisering og produktion til service. Vi tilbyder intelligente løsninger, der skaber værdi for kunden, siger han.

40 års erfaring

Bjarne Siig er overbevist om, at der er et betydeligt potentiale for udvikling af ydelser til offshore vindmarkedet, for eksempel i forbindelse med installationen af vindmølleparker. Her er det en force, at MacArtney har mere end 40 års erfaring indenfor produktudvikling og teknologi fra det maritime marked, der også er direkte anvendeligt i offshore vindsegmentet.

En præmis MacArtneys CEO, Niels Peter Christiansen, bakker op om:

- Vi byder Bjarne Siig velkommen som general manager for MacArtney Offshore Wind Solutions. Bjarne kommer med mange års erfaring fra branchen, hvilket er en stor fordel, når divisionen fremover udvider produktporteføljen og øger aktiviteterne i et offshore vindmarked i vækst, siger han.

Bjarne Siig er 51 år og kommer fra Gurit Wind Systems. Han har tidligere arbejdet mange år hos Vestas i vingeproduktionsafdelingen med base i Danmark, Tyskland og Kina.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.063