23948sdkhjf

Omron viste fremtidens fabrik frem

Automations- og automatikleverandøren Omron har i øjeblikket sendt sit europæiske Flexible Manufacturing Roadshow på landevejen. 

Det består af er en række eksklusive live-demonstrationer af automationsløsninger, der normalt ikke ses uden for et fabriksmiljø på grund af deres størrelse og skala. 

Den 17. og 18. maj lagde showet vejen forbi Danmark, og de fremmødte i Bella Center i København så både på live-demoer af blandt andet kollaborative robotceller og en mobil robot med en løfteevne på hele 1.500 kilo

- Vi er glade for at bringe nogle af vores mest dynamiske og nytænkende automatiseringsløsninger på turné rundt i Europa for første gang nogensinde, så også vores danske kunder kan se og røre ved fremtidens fleksible produktionssystemer, siger Per Pilegaard, Country General Manager, Omron Danmark m i en pressemeddelelse.

Omron vil inspirere

Per Pilegaard håber, at roadshowet kan give inspiration til, hvad der i dag er muligt med topmoderne automationsløsninger, og hvordan man som virksomhed kan geare sin fabrik til fremtiden.

Roadshowet omfatter over 400 kvadratmeter fabriksgulv i miniformat og en række praktiske løsninger til fremtidens fabrik i form af fleksible og intelligente produktionsforbedringer.

Ved eventet i København fik de besøgende en førstehåndsoplevelse af en række stor-skala industrielle automatiseringsløsninger inden for blandt andet palletering, transport og sporbarhed.

Blandt de udstillede løsninger var Omrons stærkeste fuldt autonome mobile robot (HD-1500) til tunge belastninger på op til 1.500 kg samt en række fleksible palleterings- og autonome materialetransportløsninger.

Showet sat i gang i 2021

Ud over levende fleksible fremstillingsdemonstrationer inkluderede begivenheden også cases fra den virkelige verden fra OMRONs danske systemintegratorpartnere - herunder Gibotech, CesTek Automation og Blackbird.

Roadshowet, som nu har besøgt Danmark, blev indledt i december 2021 på Omrons Automation Center for Autonomous Mobile Robots i Annecy, Frankrig, for en udvalgt skare af gæster på tværs af fødevare- og drikkevareindustrien, bilindustrien samt pharma.

Flexible Manufacturing Roadshow fortsætter nu sin rejse rundt i Europa. Efter en rundrejse i Norden går turen videre til Storbritannien, Irland, Tyskland og Portugal, før den slutter i Benelux-regionen.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Spåntagning af plast er rygraden i produktionen: Nu skal kapaciteten øges
Ørsted med i 100 MW flydende havvind-projekt
Automationsvirksomhed er vokset 175 procent på fire år - nu vil de indtage nyt marked
Værktøjsfabrikant mærker tydelig tendens: - Plastbranchen vil hellere reparere end skrotte
Erhvervslivets forventninger til beskæftigelsen stiger
Granly Gruppen holder skansen i udfordrende år
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094