23948sdkhjf

Automatikmesse håber på fuldt hus i Brøndby Hallen

135 udstillere er tilmeldt årets udgave af Automatikmessen i Brøndby. Arrangørerne mærker stor interesse og håber at nå 160 stande

Den 13. – 15. september går det løs med Automatikmessen i Brøndby Hallen, som igen vil være fyldt med blink og bevægelser, tonsvis af automatik, automationsløsninger, robotter og motion-teknologi.

Og der er en rigtig god interesse fra udstillersiden for at være med til messen, som er arrangeret af MCH.

- Vi er oppe på 135 udstillere, og vi oplever en meget fin interesse. Der er plads til 160 udstillere i år, og vi håber naturligvis på at få fuldt hus, det er det, vi arbejder på, siger Sisse Merrild Nielsen, som er MCH’s projektleder for Automatikmessen og HI-messen

Hun forklarer, at udstillerantallet til de store messer generelt er blevet lidt sværere at forudsige i kølvandet på corona-nedlukningerne.

- Vi oplever, at udstillerne afventer lidt længere end tidligere med at melde sig til. Der er kommet et kortere aftræk på deres tilmelding efter corona, siger Sisse Merrild Nielsen, som dog på alle måder mærker en positiv stemning omkring messen.

Når det handler om hurtigt aftræk til en beslutning er netop Automatik en af de messer, der burde være nem at melde sig til med kort varsel, da standene sælges som ’klar til brug’ på mellem 6-15 kvadratmeter. Samtidig har arrangørerne stillet skillevægge op på forhånd.

- Vi fornemmer, at udstillerne glæder sig rigtig meget til at komme ud og møde branchen igen. Vi oplevede jo ved HI-messen i efteråret, at der virkelig er brug for at mødes og få viden med hjem. Vi fik meget positiv respons på HI-messen, siger Sisse Merrild Nielsen.

Stort konferenceprogram

Overskrifterne for Automatikmessen er Motion & Drives, Robotteknologi, Maskinautomation, Fabriksautomation, Procesautomation, Hydraulik & Pneumatik, Industriel it og Transmissionsteknik.

- Vi satser stærkt på vores konferenceprogram, hvor vi blandt andet har fokus på grøn omstilling. Konferencen er en vigtig del af messen, som helt overordnet er en bred messe indenfor automatisering og automatik, siger projektchefen.

Sisse Merrild Nielsen forklarer, at konferenceprogrammet lige nu er i proces, og det udarbejdes i samspil med Michael Nielsen fra Beckhoff, Lars Ejnar Jensen fra Brdr. Klee og Søren Peter Johansen fra Teknologisk Institut.

Selve Automatikmessen arrangeres i samspil med Veltek, Dira og Bitva.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094