23948sdkhjf

Tre nomineret til Hermes Award

Den 29. maj skydes årets Hannover Messe i gang, og traditionen tro uddeles Hermes Award i den forbindelse.

Prisen går til en virksomhed, hvis produkt eller løsning viser en særlig høj grad af teknologisk innovation.

Nu har juryen bag prisen offentliggjort tre nominerede.

Bosch Rexroth er nomineret for sin ctrlX CORE, der er en kompakt, modulær, app-baseret kontrolplatform baseret på Linux-styresystemet. Den letter installationen af industrielle processer, da installation af proprietær software er overflødig.

Harting er nomineret for sin Han-Modular Domino Module, der er en industriel connector, som består af to moduler, der kan samles fleksibelt. Det betyder, at elektriske og pneumatiske systemer nu kan transmitteres i et enkelt modul.

Sidst men ikke mindst er Sumitomo Cyclo Drive Germany nomineret for sit produkt Tuaka. Det er et integreret drev til robotapplikationer og automationsteknologi.

- Hermes Award er en af verdens vigtigste teknologipriser i det internationale industrielle landskab. Igen i år er kvaliteten af bidragene imponerende med deres applikations-specifikke, effektive og brugerorienterede løsninger. Opgaven for juryen, som består af topklasse, internationale industri- og teknologieksperter, var tilsvarende udfordrende. Jeg er overbevist om og glad for, at vi var i stand til at nominere tre løsninger, der er glimrende eksempler på innovative styrker på deres felt, siger Reimund Neugebauer, formand for juryen og president for Fraunhofer-Gesellschaft.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094