23948sdkhjf

Plastproducent etablerer vestjysk teknologicenter

Nyt udviklingscenter skal samle og udvikle den nyeste viden inden for plastudvikling, herunder materialevidenskab, bæredygtighed og produktionsteknologi

Et dedikeret teknologicenter, som skal samle test og udvikling for alle Primos selskaber i Europa og Asien, er under opbygning i Tistrup, Danmark. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Produktion af plastprofiler bliver fortsat mere og mere specialiseret. Primo producerer specialprofiler til alt fra autobranchen, medico-sektoren og offshore- og byggeindustrien. For fortsat at kunne levere innovation og teknologi i højeste klasse til alle vores forretningsområder, samler vi derfor vores ekspertise fra alle vores fabrikker i Europa og Asien i et nyt Technology & Innovation Centre, siger koncernchef i Primo, Claus Tønnesen.

Centeret bliver omdrejningspunkt for udvikling og innovation inden for materialer, værktøjsfremstilling og teknologi – som også omfatter standardisering af maskiner og processer, automation og digitalisering.

Med det nye setup dedikerer vi vores bedste specialister til udelukkende at udvikle. Claus Tønnesen, koncernchef hos Primo

Technology & Innovation Centret vil have egne produktionslinjer, der er dedikeret til udvikling og test, hvilket traditionelt er foregået på produktionslinjer i driften. Primo får dermed et mere fleksibelt udviklingsmiljø, som i højere grad vil være i stand til at understøtte produktionen og kundernes behov for innovation.

- Dette tiltag er i høj grad også et signal til markedet og vores kunder om, at vi vil være med helt i front, når det gælder udviklingen af nye innovative materialer og produkter. Med det nye setup dedikerer vi vores bedste specialister til udelukkende at udvikle. Det er vores mål med centeret at fokusere på proces- og produktionsoptimering og ikke mindst at bidrage til den grønne omstilling sammen med vores kunder. Med vores nye center bevæger vi os fra en reaktiv til en proaktiv tilgang til ekstrudering og materialevidenskab, fortæller Claus Tønnesen.

Technology & Innovation Centre indvies og tages i anvendelse senere i 2022.

Se nøgletal for:
Læs mere om: plast
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.717