23948sdkhjf

Nyt om navne: Lemvigh-Müller styrker chefgruppen

Med en ambition om at være den førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationssektoren har Lemvigh-Müller de senere år investeret massivt i udviklingen af sine digitale salgskanaler og markedsføring.

Den udvikling skal nu forstærkes med ansættelsen af 32-årige Daniel Lintoiu som direktør for marketing, kommunikation og e-commerce. Hans opgave bliver at videreudvikle Lemvigh-Müllers brand, digitale tilstedeværelse og marketingaktiviteter. Han træder samtidig ind som del af den øverste chefgruppe.

- Lemvigh-Müller er en super spændende virksomhed med strategisk fokus på grøn omstilling, digitalisering og kundetilpassede løsninger. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde, der er i gang, men også presse grænserne for, hvad der traditionelt kan lade sig gøre, og udvikle nye digitale koncepter, som både styrker kundernes forretning, leverandørernes synlighed og Lemvigh-Müllers position på markedet, siger Daniel Lintoiu.

Han har tidligere været chef for marketing og e-commerce hos Dagrofa Foodservice.

En kompleks øvelse

Christian Herbert, CCO og kommerciel direktør i Lemvigh-Müller, siger:

- B2B-kunder har stigende forventninger til kundeoplevelsen, og vi skal kunne give en sammenhængende, personlig oplevelse på tværs af alle salgskanaler. Det er en kompleks øvelse i en forretning som vores, hvor vi har 450.000 varenumre og 20.000 kunder, der tæller alt lige fra den lille håndværksmester til større entreprenørselskaber og globale industrivirksomheder. Daniel har erfaring fra B2B-verdenen og har den forretningsforståelse, teknologiske indsigt og evne til at tænke ud af boksen, som skal til, for, at vi kan tage kundeoplevelsen til næste niveau.

Daniel Lintoiu kommer senest fra en stilling som director of digital experience og e-commerce hos 3Shape, der udvikler og producerer 3D-scannere og software til tandlægeindustrien. Han er uddannet MSc, digital innovation & management fra IT-Universitetet.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal og flere artikler om:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078