23948sdkhjf

LORC samler job til energisektoren

LORC (Lindoe Offshore Renewables Center) har koncentreret det voksende udbud af nye stillinger fra globale firmaer, der søger medarbejdere til den bæredygtige energisektor.
De mange nye jobs kan fremover tjekkes dagligt på hjemmesiden www.lorc.dk/Jobs-in-renewables .

- I den nuværende situation, hvor ledigheden i flere europæiske lande er blevet stor og voksende, vil vi gerne gøre opmærksom på, at inden for vores fagområde er der en planlagt vækst med mange nye stillinger. Det er arbejde, som er til gavn for os alle, både økonomisk og miljømæssigt, siger professor Ove Poulsen, direktør i LORC.

Nordeuropæiske havmølleparker står over for en betydelig, planlagt vækst. Allerede nu er der velbetalte jobs i hundredevis for kvalificerede folk, der taler engelsk, og behovet vokser jævnt til over 100.000 stillinger i løbet af ganske få år. Der søges efter medarbejdere på alle niveauer fra konstruktion, produktion, installation og til drift af offshore vindmøller, skriver LORC i en pressemeddelelse.

Om LORC
LORC er en erhvervsdrivende fond, hvis formål er at styrke den bæredygtige energi ved at medvirke til dannelsen af en stærk, nordeuropæisk industriklynge omkring offshore vindenergi. LORC opererer fra Lindø Industripark (det tidligere skibsværft på Fyn), hvor store og små firmaer er ved at samle sig.

LORC’s aktiviteter omfatter innovation og etablering af nye test- og servicevirksomheder samt skabelsen af en omfattende, digital videndatabase for offshore vindmølleindustrien og for alle andre, som har interesse for miljøvenlig energiproduktion.

Målet er, gennem indsamling og formidling af teknologisk viden, at medvirke til at sænke omkostningerne ved bæredygtig energiproduktion på havet.

LORC blev stiftet i 2009 af en række store aktører på markedet, herunder Dong Energy, Siemens, Vattenfall og Vestas.


Læs mere om: LORC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065