23948sdkhjf

Metav varmer op til messe: En svær tid kræver nye løsninger

Metal- og maskinmessen Metav vender tilbage i fysisk form i Düsseldorf fra 21. - 24. juni. I år afholdes industrimesserne Metav og Wire & Tube sammen

Fra 21. til 24. juni afholdes Metav igen på sin sædvanlige lokation i Düsseldorf, og arrangørerne af industrimessen varmede onsdag op til den store industrievent med et digitalt pressemøde.

Selvom arrangørerne flere gange under mødet understregede, hvor meget de glæder sig til igen at afholde en fysisk messe, så lagde de heller ikke skjul på, at årets metal- og maskinmesse finder sted i en yderst vanskellig tid.

Arrangørerne pegede under mødet på, at økonomisk efter corona-pandemien falder Metav på et vanskeligt tidspunkt med store udfordringer, hvor forsyningskaos og det russiske angreb på Ukraine giver anledning til bekymring. 

Omvendt kommer messen så også på et tidspunkt, hvor der er brug for nytænkning og nye løsninger på nye udfordringer. 

Derudover finder verdens førende tråd og rør-messe i år sted sideløbende med Metav, da Wire & Tube afholdes samtidig i Düsseldorf.

- Vi var nødt til at udskyde Metav to gange på grund af pandemien, og vi kunne ikke forhindre, at Metav reloaded blev aflyst. Så det faktum, at jeg i dag kan give dig en forsmag på den omlagte Metav 2022, som nu afholdes fra 21. til 24. juni i Düsseldorf, er meget glædeligt for mig, sagde Dr. Wilfried Schäfer, administrerende direktør for arrangøren VDW (Tysk Maskinbyggerforening) på den internationale pressekonference.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125