23948sdkhjf

Nyt samspil om svejseautomation

Et nyt samarbejde skal udbrede svejseautomation fra Cloos

Maskinhandleren Maskingruppen og svejseintegratoren Danish Welding Solutions er gået i samarbejde om at udbrede kendskabet og salget af svejseautomation fra Cloos.

Det er Maskingruppen, som forhandler Cloos i Danmark, og tanken er, at Cloos-forhandlerens løsninger i højere grad skal kombineres med integratorens viden om robotautomatisering og svejsefiksturer.

Danish Welding Solution drives af Toni Bank, og han er overbevist, at der stadig er et stort uforløst potentiale for at automatisere svejsningen i Danmark.

- Det er der helt sikkert. Og specielt, siger Toni Bank.

Mange mindre virksomheder i industrien overser mulighederne Toni Blak, indehaver af Danish Welding Solution

Han henviser til, at svejseautomation i dag er langt nemmere at komme i gang med, end mange virksomheder tror, og så kan det ofte være hurtigt tjent hjem.

- Der er rigtig mange muligheder i dag, og det er nogle af dem, vi gerne vil vise frem og rådgive omkring. Svejserobotter gør det muligt at øge sin produktion uden flere medarbejdere, siger Toni Bank.

Danish Welding Solutions har flere års erfaring med netop Cloos svejserobotter, og tilbyder både programmering samt optimering af Cloos-løsningerne.

Derudover tilbyder Danish Welding Solution også generel rådgivning om svejsning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.564