23948sdkhjf

Børsnoteret ventilfirma har underskud på 6 mio. kr - men er optimister

Holstebro-virksomheden Hydract, som står bag nogle revolutionerende ventiler baseret på vandhydraulik, kommer ud af 2021 med et underskud på godt 6,2 mio. kr. 

Direktør og stifter Peter Espersen forklarer til Dagbladet Holstebro Struer, at coronaen har bremset firmaets test hos Carlsbergs bryggeri i Fredericia. 

Hydract har et udviklingssamarbejde med Carlsberg, og resultaterne af testene er afgørende for, at Hydract kan komme i gang med at sælge sine ventiler til andre drikkevarevirksomheder.

- Jeg synes, at vi står et rigtigt godt sted og er ved godt mod, for det her projekt hos Carlsberg beviser, at vores proces fungerer, og vi får ikke en stærkere reference end Carlsberg, når vi skal præsentere os, siger Peter Espersen til avisen.

Carlsberg har siden 2016 brugt Hydracts ventiler på bryggeriet i Fredericia. Med Hydracts ventiler kan en drikkevareproducent reducere energiforbruget til ventilerne med 90 procent.

Hydract blev i foråret 2021 børsnoteret. Der var meget stor interesse for at tegne aktier i virksomheden. Peter Espersen tror på, at salget nu vil komme i gang.

- Jeg er glad for, at underskuddet ikke handler om vores omkostningsbase, men i stedet om hvor vi er henne i salgsprocessen, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078