23948sdkhjf

Vald. Birn fejrer 125-års jubilæum med kæmpe fest for 800 medarbejdere

Et 125-års jubilæum er en sjælden begivenhed for en virksomhed og Vald. Birn havde lørdag den 7. maj inviteret 800 både nuværende og pensionerede ansatte, bestyrelsen og ledelsen i firmaets øvrige selskaber, alle med ledsager. 

Der var derfor fyldt godt op i Musikteatret Holstrebro, hvor komikeren Jan Gintberg blandt andet stod for underholdningen. 

Jubilæet skule oprindeligt have været afholdt i 2021, men måtte udskydes på grund af coronapandemien. Det betød til gengæld, at den nytiltrådte adm. direktør Claus Beier kunne deltage.

- Jeg kan ikke tage æren for planlægningen og gennemførelsen af den flotte fest, men jeg må sige, at jeg er glad for, at jeg fik mulighed for at være med. Jeg er generelt blevet taget overordentligt godt imod af medarbejderne, og lørdag fik jeg lejlighed til at hilse på mange både nuværende og pensionerede medarbejdere, der kunne fortælle mange spændende historier, siger Claus Beier.

Støberikoncernen Vald. Birn A/S blev grundlagt i 1896 af Peter Christian Birn. Koncernen består i dag af en række andre selskaber, der tæller A/S Tasso i Odense, Uldall Jernstøberi A/S i Vejen, Kockums Maskin AB i Sverige og Vald. Birn GmbH i Tyskland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11