23948sdkhjf

Det sker: Kvalitets-workshop med AgustaWestland

Hør mere om hvilke kvalitetskrav der stilles for leverancer til forsvarsindustrien, når den britisk/italienske helikopterproducent inviterer til workshop i samarbejde med CenSec.
Arrangementet finder sted onsdag den 15. august, og formålet med workshoppen er at give danske virksomhedsledere indsigt i:

- Kvalitetskrav inden for luftfarts- og forsvarsindustrien
- Hvilken indsats, ressourcer og dokumentation kræves der for at blive akkrediteret til luftfartindustriens standarder (inkl. ISO 9001:2008, AS/EN 9100:2009)
- Fordele ved at engagere sig i akkrediteringsprocessen
- Hvilke organisationer og ressourcer er til rådighed i kvalitetsarbejdet
- Effektiv brug af Continuous Improvement-metoder til at forbedre kvalitet og reducere omkostninger

Workshoppen vil indeholde praktiske erfaringer fra både AgustaWestland og en dansk virksomhed, specielt når det drejer sig om at gøre kvalitet til en ”livsstil” for alle i organisationen.

AgustaWestland vil også give et overblik over det støtteprogram, koncernen tilbyder danske samarbejdspartnere. Programmet inkluderer praktisk assistance med kvalitetsarbejdet, videnudveksling og vejledning til forbedringer af virksomhedernes kvalitetssystem.

Workshoppen finder sted på Hotel Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Århus onsdag den 15. august. Der er begrænset antal pladser, og tilmelding kan ske via email til David Francis på med kopi til Githa Grum-Schwensen på senest fredag den 13. juli.

Efter workshoppen vil der blive serveret en aftenbuffet på hotellet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125