23948sdkhjf

Plastproducenten Primo overtager naboen

Den danskejede plastproducent Primo overtager bygninger og fiberproduktion fra plastvirksomheden Epsotech Denmark.

1. juli 2022 overtager Primo ejendommen i Tistrup. Den indeholder omkring 13.000 kvadratmeter fabriksareal samt en plastfiberproduktion, der beskæftiger 22 medarbejdere.

Øget kapacitet

Primo Danmark har i løbet af 2021 oplevet et stigende antal ordrer og øget aktivitet, og der forventes yderligere vækst i 2022. Denne vækst øger behovet for mere produktions- og lagerkapacitet.

- I Primo Danmark ser vi en stor fordel i at kunne overtage og anvende ejendommen fra plastvirksomheden Epsotech Denmark A/S, der er nabo til Primo Danmark, da den allerede er indrettet til plastproduktion. Faciliteterne vil dermed umiddelbart kunne tages i anvendelse, siger administrerende direktør i Primo Danmark, Taj Bernth, i en pressemeddelelse.

Også hos Epsotech er man glad for handlen:

- Med Primo Danmarks overtagelse af Epsotechs bygninger og af fiberproduktionen har vi fundet den rigtige løsning, hvor teknologi og lokation passer perfekt til de nye ejere, udtaler Epsotech-koncernens CEO, Michael Hangelmann.

Ny viden om genbrugsplast

Primo-gruppen overtager samtidig epsotechs forretningsområde ”fiber”, som består af ekstrudering af plastfibre.

- Med fiberområdet overtages også ny viden inden for bæredygtig produktion, da man her arbejder med genbrug af frasorteret og udtjent plast, en viden som Primo-koncernen i forvejen har en langsigtet og strategisk interesse i at integrere i de øvrige forretningsområder, fortæller CEO i Primo Claus Tønnesen.

Produktionen består blandt andet af genbrug af fiskenet og reb, som bliver til monofilamenter, der benyttes til for eksempel fiberdug, fibernet, fiskenet og hegnsmaterialer.

Der venter nu et arbejde med at forberede flytningen og klargøre produktionen til de nye faciliteter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093