23948sdkhjf

Filterproducent med nyt rekordregnskab

Fynske C.C. Jensen kom ud af 2021 med et overskud på 47,2 millioner kroner, og dermed var man 3,7 millioner kroner bedre end rekordåret 2020. Det skriver Fyens.dk.

En del af fremgangen skyldes en omsætningsstigning på 5,4 procent, men derudover har man som følge af coronakrisen sparet 10-15 millioner kroner, fordi man i stedet for fysiske møder og deltagelse på messer har været nødsaget til at sælge virtuelt.

C.C. Jensen leverer filtersystemer til kraftværker, vind, industri, minedrift og den maritime branche. Det er specielt mine- og marine-segmenterne, der har klaret sig godt i 2021, fortæller direktør Stig Due.

Og de gode tider er fortsat ind i 2022.

- Selv om vi slås med stigende energipriser og problemer med at få komponenter, så er vi kommet rigtig godt i gang med året. Væsentlig bedre, end vi havde budgetteret med, og frem for alt har vi en rigtig pæn ordrebeholdning resten af året. Vi skal overhovedet ikke jamre, siger Stig Due til Fyens.dk.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/c-c-jensen-direkt%C3%B8r-til-ejer-efter-nyt-rekordoverskud-vi-lukker-firmaet-og-s%C3%A5-kan-du-lege-med-pengene

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078