23948sdkhjf

Nyt om navne: Odico henter ny salgschef

33-årige Alexander Nordhejm Andersen er blevet ansat som salgschef hos Odico, der producerer robotter til byggebranchen.

Han har i løbet af sin karriere opnået erfaring med internationalt salg samt forretningsudvikling, senest ved Effimat Storage Technologi. Alexander Nordhjem Andersen har før det blandt været ansat som henholdsvis area sales manager og business development manager ved C.C. Jensen.

I forbindelse med ansættelsen udtaler Alexander Nordhejm Andersen:

- Jeg ser utroligt meget frem til at starte, og jeg er ydmyg og stolt over, at jeg har fået denne her mulighed, som jeg ikke kunne takke nej til. Jeg vil bruge min erfaring og kompetencer indenfor forretningsudvikling og strategi til at indfri Odicos store salgsmæssige potentiale sammen med det øvrige team.

Odicos CEO Henrik Jacobsen er ikke i tvivl om, at han har sat den bedste mand til at løfte denne opgave, og udtaler:

- Vi ser frem til samarbejdet med Alexander om at bringe Odicos stærke løsninger og teknologier ud til byggeindustrien, både i Danmark og internationalt. Alexander har i sit hidtidige virke demonstreret solide resultater og har med sin gode erfaring og kompetencer meget at bidrage med til Odicos udvikling og vækst.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095