23948sdkhjf

Bladt lander havvindmølle-ordre

Danske virksomheder dominerer i den belgiske Northwind havmøllepark ud for Zeebrugge. Vestas skal levere møllerne, og Bladt Industries skal levere transformerstationen.
Mens det er Vestas, der skal levere de 72 3MW-havmøller, er det Bladt Industries, der står for leveringen af den store transformerstation, der skal sende de mange MW strøm videre ud i de belgiske hjem fra Northwind Offshore Wind Farm på Bank Zonder Naam ud for den belgiske kyst.

Med leveringen af hele ti transformerstationer til europæiske havmølleparker indenfor det seneste årti, og yderligere to under produktion, dominerer Bladt Industries på dette marked.

Stram tidsplan
Transformerstationen skal stå færdig allerede i juni 2013, og installationen af møllerne forventes at finde sted i løbet af 2013/2014, så projektets tidsplan er stram og kravet til effektivitet stort.

Bladt har stor erfaring med at levere løsninger fra design til installation af høj kvalitet på kort tid, og det er det, der forsat lander ordrer til den nordjyske specialist i komplekse stålkonstruktioner.

Bladt beskæftiger for øjeblikket 500 mand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172