23948sdkhjf

Danfoss genstarter forretningen i Ukraine

Siden krigen i Ukraine brød ud, har Danfoss’ aktiviteter i landet ligget i dvale, men nu har man besluttet at genstarte forretningsaktiviteterne med fokus på at genoprette kritisk infrastruktur i beskadigede byer og områder.

Adam Jedrzejczak, præsident, Danfoss East Europe Region, siger:

- Det er vigtigt for os at fortsætte med at støtte vores kunder i Ukraine. Det er ikke kun det rigtige at gøre, men vores produkter er også nøglekomponenter til den kritiske infrastruktur, som skal genopbygges. Takket være Danfoss’ produkter vil beboere i nogle af de hårdest beskadigede områder i Ukraine igen få adgang til varme og varmt vand i deres hjem.

De fleste ukrainske medarbejdere besluttede at blive i Ukraine, men deres familier blev evakueret af Danfoss’ kriseteam i februar. Da sikkerhedsniveauet i de fleste dele af Ukraine er forbedret, begynder medarbejderne at flytte tilbage.

I øjeblikket er 40 ukrainere med tilknytning til Danfoss – deraf otte medarbejdere – i Polen. Andre kolleger og familiemedlemmer er flyttet i sikkerhed andre steder. 16 ukrainere er i Tyskland, seks i Danmark, fire i Spanien, tre i Slovakiet og to i Østrig. Alle evakuerede medarbejdere og deres familier har det relativt godt efter omstændighederne, og Danfoss er fortsat i tæt kontakt med alle familier, både de evakuerede og dem, der fortsat er i Ukraine.

Danfoss et såkaldt cross-docking-lager i Lviv, hvor kunderne kan afhente deres komponenter.

Landechef i Danfoss Ukraine, Andriy Berestyan, der arbejder fra Lviv, siger:

- Vores team i Ukraine er ivrige efter at vende tilbage til deres arbejde. De ønsker at bidrage til genopbygningen af deres hjemland. De er ekstremt motiverede, og Danfoss’ produkter er vigtige for at hjælpe med at genopbygge vores lands infrastruktur.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125