23948sdkhjf

AquaCut flytter i større lokaler

Vandskærervirksomheden AquaCut ApS oplever så megen fremgang, at sommeren skal bruges på at flytte fra Spentrup til Randers Erhvervcenter Nord i Råsted.
Timingen var ikke den bedste, da Kristian Gehlert og Jakob Christiansen i oktober 2007 startede deres nye virksomhed AquaCut ApS på tærsklen til finanskrisen.

Ikke desto mindre er lykkedes for drengene, at skabe et stærkt fundament og en virksomhed i vækst.

- Vi tror selv, at en af grundene til vi har skabt en succes er, at vi har fokuseret på, det der er vigtigt; at levere kvalitetsprodukter med rettidig omhu. Vi er omhyggelige med at yde den bedst mulige service for vores kunder, og tilfredse kunder kommer jo gerne igen, udtaler Kristian Gehlert med et smil på læben.

De tilbagevendende kunder og en fortsat tilgang af ordrer gjorde, at virksomheden for to år siden investerede i et nyt anlæg, så AquaCut i dag råder over tre vandstråleskærer-maskiner. Efterhånden kan en ny maskine dog ikke gøre det længere – nu skal der mere plads til.

- Vi er vokset fra vores lokale. Vi har behov for mere lagerplads, mere luft mellem maskinerne, og flere hjælpemidler, forklarer Jakob Christiansen. Mange af de emner vi skærer i dag, er for store til, at vi kan håndtere dem uden for eksempel en kran. Og sådan en har vi ikke plads til i dag, siger Jakob Christiansen.

AquaCut vil derfor i løbet af sommeren pakke deres maskiner og fyldte ordrebog ned, og slutte sig til de eksisterende virksomheder i Randers Erhvervcenter Nord i Råsted ved Randers.

- Det er naturligvis med en smule vemod at vi forlader Spentrup. Byen har jo taget rigtig godt imod os. Men lokalerne i Råsted giver et godt fundament for at skabe yderligere vækst, og samtidig giver det os mulighed for samarbejde og sparring, med de virksomheder der allerede er etableret i Randers Erhvervcenter Nord, siger Kristian Gehlert.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078