23948sdkhjf

Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos On Robot, Kallesoe Machinery. Metalcolour...

Kallesoe Machinery A/S
Bjarne Andersen og Bruno Kallesøe er udtrådt af direktionen hos Kallesoe Machinery A/S. Darko Zimbakov er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Rainer Johannes Gausepohl (kilde: CVR).

Kallesoe Machinery A/S producerer specialmaskiner.

Mate.Bike International ApS
Thomas Lawrence Vulliez er indtrådt i direktionen hos Mate.Bike International ApS, Mate.Mothership ApS og Mate.World A/S (kilde: CVR).

Mate producerer elcykler.

Metalcolour A/S
Jakob Søndergaard Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Metalcolour A/S i stedet for Ingemar Forsberg (kilde: CVR).

Metalcolour A/S er en overfladebehandlingsvirksomhed på Falster.

Mountain Top Group ApS
Bertel David Maigaard er udtrådt af bestyrelsen hos Mountain Top Group ApS (kilde: CVR).

Mountain Top Industries ApS producerer tilbehør til pickup-trucks.

Nissens Cooling Solutions A/S
Carl Jakob Backs er udtrådt af direktionen hos Nissens Cooling Solutions A/S. Carl Jakob Backs er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Jan Thorsgaard Nielsen. Samtidig er Anders Sørensen Allesø og Lars Steen Rasmussen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Morten Mosegaard Christensen, Lars Gade Hansen og Simon Krogsgaard Ibsen (kilde: CVR).

Nissens Cooling Solutions A/S er leverandør af industrielle kølesystemer.

On Robot A/S
Jesper Lilledal Holmgaard og Gitte Schjøtz er indtrådt i bestyrelsen hos On Robot A/S i stedet for Lars Rønn (kilde: CVR).

On Robot A/S producerer robotgribere.

Robatech Nordic DK ApS
Bojan Dusanic og Martin Andreas Meier er indtrådt i bestyrelsen hos Robatech Nordic DK ApS (kilde: CVR).

Robatech Nordic DK ApS er leverandør af limpåføringsudstyr.

Schneider Electric Danmark A/S
Michael Christiansen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Schneider Electric Danmark A/S i stedet for Jan Elkjær Busk (kilde: CVR).

Schneider Electric er en fransk elektronikkoncern med aktiviteter inden for industri, byggeri og energi.

Skako Concrete A/S
Lars Tveen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Skako Concrete A/S og Skako Vibration A/S i stedet for Christian Herskind Jørgensen, der dog forbliver i bestyrelserne. Torben Mikael Hansen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Skako Concrete A/S i stedet for Mogens Schou Larsen. Samtidig er Kim Rosenberg Gaarsmand indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Skako Vibration A/S i stedet for Claus Jensen (kilde: CVR).

Skako Group virker inden for to forretningssegmenter: Skako Vibration, der producerer vibrationsudstyr til industriel brug og Skako Concrete, der producerer maskiner og komplette anlæg til fremstilling af beton.

Sonnimax A/S
Erik Pandrup er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Sonnimax A/S i stedet for Marianne Pandrup (kilde: CVR).

Sonnimax A/S er leverandør af udstyr, anlæg og maskiner til slyngrensning, sandblæsning, metallisering samt bygnings- og industrimaling.

Steffca A/S
Jørgen Andersen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Steffca A/S i stedet for Mikkel Mølgaard Steffensen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Jess Aagaard indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Steffca A/S udvikler, producerer og servicerer isolering og pakningsløsninger til virksomheder inden for fremstilling, proces, forsyning og energi.

Strandmøllen A/S
Kim Meldgård Andersen er indtrådt i bestyrelsen hos Strandmøllen A/S (kilde: CVR).

Strandmøllen A/S er leverandør af industrigas.

Trepko A/S
Jesper Bjørn Hansen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Trepko A/S i stedet for Hans Christian Hansen. Samtidig er Sickan Flindt Ibsen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Henrik Bjørn Oehlenschlæger (kilde: CVR).

Trepko A/S er leverandør af fylde- og pakkemaskiner.

VMS Group A/S
Morten Rokkedal Vestergaard er indtrådt som administrerende direktør hos VMS Group A/S i stedet for Peter Krogh Nymand. Karsten Madsen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Morten Rokkedal Vestergaard, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

VMS Group A/S tilbyder service inden for skibsmotorer, gear, propeller og turboladere.

VP Maskinfabrik A/S
Bent Thykjær er udtrådt af bestyrelsen hos VP Maskinfabrik A/S og VP Stål A/S (kilde: CVR).

VP Maskinfabrik A/S er specialiseret i spåntagende bearbejdning, værktøjsfremstilling, fremstilling af specialmaskiner, smedearbejde samt service og montagearbejder

Wavepiston A/S
Asger Kej er udtrådt af bestyrelsen hos Wavepiston A/S (kilde: CR).

Wavepiston A/S udvikler bølgeenergianlæg.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.5