23948sdkhjf

Cidan Machinery Group køber schweizisk producent af langbukkere

Svenske Cidan Machinery Group har købt Thalmann Maschinenbau med base i Schweiz.

Cidan Machinery Group har i forvejen produktion i Sverige og Østrig samt kontorer i flere europæiske lande, USA og Kina. Virksomheden blev grundlagt i 1907 og har hovedkvarter i Götene i Sverige.

Thalmann Maschinenbau er en af verdens førende virksomheder inden for langbukke-teknologi. Virksomheden blev grundlagt i 1948 og opererer fra Frauenfeld i Schweiz.

Med købet af Thalmann Maschinenbau tilføjer Cidan endnu et kendt brand til sin portefølje, som ud over moderselskabet selv omfatter Göteneds, Forstner og NuIT.

Thalmann vil fortsat være centrum for innovation og produktion af langbukkemaskiner, og de 50 medarbejdere bliver en del af Cidan Machinery Group og vil fortsat arbejde med udgangspunkt i Frauenfeld.

Passer perfekt ind

Med købet markerer Cidan Machinery Group endnu engang sin ambition om at skabe en producent af pladebearbejdningsmaskiner og software, der integrerer alle enheder fra pladesaks, coilanlæg, roll-formere, svingbukkere til langbukkemaskiner.

Petter Hjelmqvist, administrerende direktør i Cidan Machinery Group, udtaler:

- Vores strategi er baseret på at levere innovationer, som kunderne ønsker, yde den bedste service og levere produkter af højeste kvalitet. Købet af Thalmann passer perfekt ind i denne strategi.

- Cidan og Thalmann deler allerede en fantastisk historie. I mange år har virksomhederne været de to førende inden for langbukkemaskiner i USA. Nu vil Cidan-koncernen gøre Thalmann stærkere, og Thalmann vil gøre Cidan-koncernen stærkere. Vi ser frem til fortsat at udvikle Cidans og vores kunders drift.

I gode hænder

Marco Cappello, tidligere administrerende direktør og medejer af Thalmann Maschinenbau, siger:

- Martin Thalmann og jeg er meget glade for, at vi med Cidan som ny ejer af Thalmann vil sikre medarbejdernes og fabrikkens fremtid i Frauenfeld - en langsigtet fremtid.

- Cidan er en velkendt, kraftfuld og innovativ virksomhed, der har sat kunderne i centrum for sin strategi, ligesom Thalmann har gjort gennem årene.

Marco Cappello vil arbejde for Cidan med fokus på langbukke-løsninger til distributører og agenter. Frauenfeld-teamet styrkes derudover med Gerhard Zech som ny CEO. Gerhard Zech har arbejdet for Forstner i Østrig og Cidan i Tyskland som chef og CEO i mange år

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093