23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny HR-direktør hos Enabl

Enabl har ansat Maja Nielsen som global HR direktør, og hun indtræder samtidig i Enabls management team.

Maja Nielsen er uddannet cand.merc. i HR management og har desuden en MBA. I sine seneste to stillinger har hun haft ansvar for globale HR-afdelinger, og hun kommer fra et job som senior vice president HR hos Nordic Aviation Capital.

- Jeg har valgt Enabl, fordi virksomheden er på en spændende rejse med fire virksomheder, der for nylig er lagt sammen. Det er et udfordrende forandringsprojekt, og jeg glæder mig til at være med til at lande det på den anden side. At Enabl supporterer vindmøller i hele verden, og er en del af den grønne omstilling, er et andet plus, forklarer Maja Nielsen.

Skal have fat i de dygtigste medarbejdere

Thomas Hedegaard, CEO hos Enabl, siger om anættelsen:

- Vi skal tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen for at kunne supportere vores globale kunder som one-stop-shop inden for consulting, equipment og global service. Med Maja Nielsens kompetencer løfter vi vores HR til det nødvendige niveau­­­­­­­ for den vækstrejse, vi er på. HR-teamet skal sikre udviklingen af vores medarbejderes kompetencer samt fastholde de dygtige ansatte, vi allerede har. Enabl skal være en endnu mere attraktiv arbejdsplads, og her har Maja en vigtig rolle.

Væksten fortsætter hos Enabl

Maja Nielsen skal sammen med HR-teamet finde de rette kandidater til Enabl.

- Vores nuværende +600 medarbejdere er ikke nok til den efterspørgsel, vi oplever hos vores kunder. Vi ser ind i at få flere store projekter, og vi kan blive nødt til at søge mod udlandet for at finde de rette kandidater. Det er generelt svært at finde kvalificeret arbejdskraft, og vi skal ansætte eftertragtede, specialiserede ingeniører, forklarer Maja Nielsen.

Hun bliver direkte chef for HR-teamet i Danmark, og har fagansvaret i Ukraine, Bulgarien, Indien,  Storbritannien, USA, Taiwan og Kina. Her kommer Maja Nielsen blandt andet til at bidrage med implementering af globale processer og faglig sparring til HR-teamet.

- Det er interessant at arbejde i et globalt setup og med den diversitet, der følger med. At arbejde sammen med forskellige kulturer og få HR-processer op at køre på verdensplan, er en spændende udfordring.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094