23948sdkhjf

Nye patruljeskibe: Team er klar som underleverandør

En gruppe af danske virksomheder er gået sammen om at kunne tilbyde komplet el- og automationsløsning til Søværnets nye patruljeskibe

Virksomhederne Scanel International, Deif og SH Defence har indgået en aftale om at sammensætte og tilbyde en underpakke til det kommende danske patruljeskibsprojekt.

Teamet vil tilbyde en komplet el- og automationsløsning, hvor teamets virksomheder byder ind med hver deres forskellige kerneområder, der komplementerer hinanden. 

- Dette projekt passer perfekt ind i vores forretningsområde og vil bidrage til at fastholde kritiske fagkompetencer på danske hænder. Det være sig el- og hydraulikdesign, eltavle-opbygning og systemfremstilling. Alt sammen til gavn for kommende danske projekter, samt eksport af dansk forsvarsindustri, siger CEO i SH Defence, Rene Bertelsen, i en meddelelse om samarbejdet.

Skaffe arbejdspladser

Et af målene er også at fastholde og videreudvikle traditionelle danske fagkompetencer indenfor kritisk teknologi til skibsbygningsindustrien.

- Vi ser det som en stor og spændende opgave at være en del af et sådant nybygningsprojekt, som går rigtig godt i spænd med vores kernekompetencer og erfaring inden for maritime installationer. Samtidig ser vi en fantastisk mulighed for både at opretholde og udvide traditionen for nybygning af skibe i Danmark og samtidig skaffe flere arbejdspladser indenfor den maritime sektor, påpeger Jakob Tvilling Grønkjær, COO, Scanel International.

Teamet vil endvidere slå på, at de er et dansk projekt, der geografisk er repræsenteret i alle landets regioner, og at de som underleverandører vil vælge danske virksomheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078