23948sdkhjf

Smart Automation opruster i Sverige

Den nordjyske leverandør af automations-komponenter har ansat sin første sælger i Sverige.
Med ansættelsen af Bengt Linder som sælger på det svenske marked har Smart Automation ApS taget første skridt ind i vores naboland.

- Vi har sådan set solgt til det svenske marked siden 2010, men direkte fra vores danske afdeling. 1. marts ansatte vi så vores første sælger derovre, og samme dag overtog vi et agentur på Exor, der er en italiensk producent af operatørpaneler, siger direktør Peter Andersen.

Nyt agentur blev startskud
Netop det nye agentur blev startskuddet på den svenske offensiv. Exor-agenturet kommer i tillæg til Smart Automations eksisterende agenturer på Fatek, Indusoft og LAM.

- Vi blev direkte bedt om at overtage agenturet og besluttede os så for at etablere os derovre, fortæller Peter Andersen.

- Bengt kører rundt og kender mange af virksomhederne fra hans tidligere job, hvor han for to år siden faktisk solgte de samme produkter. Så han har et stort netværk derovre, og han er i første omgang begyndt at køre rundt og samle mange af de gamle kontakter op. Og det kan vi allerede nu mærke, at der hver uge kommer nye kunder i Sverige, fortsætter han.

To svenskere mere på ønskeseddelen
Bengt Linder har primært fået ansvaret for det vestsvenske område - fra nord for Gøteborg og ned til Malmø. Men da Sverige er et stort marked, forventer Peter Andersen at supplere ham med yderligere salgskraft.

- Planen er, at vi gerne skal have to mand mere i gang i Sverige – en i Stockholms-området og en i Sundsvalls-området i løbet af to-tre år, siger Peter Andersen, og fortsætter.

- Det skal sikre, at vi kan holde samme vækst som i Danmark, hvor vi forventer at vokse kontrolleret med 20-25 procent årligt de næste fem år.

Satser på Automations-messe
Alt tyder da også på, at Smart Automation når det mål i 2012.

- Det ser ganske fornuftigt ud, og vi ser ud til at ramme vores budgetterede mål i 2012 med den trend, der er nu. Vores halvårsresultat lever op til forventningerne, og så har vi Automations-messen i efteråret, som gerne skulle generere det sidste, forklarer Peter Andersen.

- Den kommer vi også til at bruge i forhold til vores svenske kunder, som bliver inviteret med til messen, og Bengt vil også være repræsenteret alle tre dage, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109