23948sdkhjf

Det sker: Matchmaking på Husum WindEnergy 2012

På vindenergi-messen Husum WindEnergy 2012, som løber af stablen den 18.-22. september, er der også i år mulighed for deltagelse i effektiv matchmaking.
Selve Matchmaking-eventen, Husum WindMatch, foregår den 19. og 20. september. Arrangementet er skræddersyet til både udstillere og besøgende, der er på udkig efter nye kontakter og samarbejdspartnere indenfor branchen. Det er gratis at deltage.

- Deltagelse i matchmaking – med korte og på forhånd planlagte møder – er et godt supplement til den traditionelle messedeltagelse for udstillerne, som typisk har fokus på salget. Matchmaking-delen kan give mulighed for at søge og tilbyde andet og mere – herunder nye leverandører, ny teknologi og nye samarbejdspartnere. For de besøgende giver WindMatch mulighed for at planlægge møder på forhånd – også med andre besøgende. Og der stilles naturligvis et mødeområde til rådighed på messen, fortæller Christian Kjelde fra AluCluster og Enterprise Europe Network.

Mød op med åbent sind
- Vores og de deltagende virksomheders erfaring med matchmaking er, at man, hvis man giver det en chance og er aktiv med mødeplanlægningen, kan få rigtig meget med sig hjem, tilføjer Thomas C. Andersen fra EU Center og Enterprise Europe Network, som oplyser, at deltagerantallet på WindMatch 2012 forventes at ramme ca. 150, inden der er deadline for tilmelding ultimo august.

AeroConsult fik nye kontakter
- Vi havde stort udbytte af WindMatch-eventen i forbindelse med Husum WindEnergy 2010, udtaler Jens Peder Pedersen, managing partner i virksomheden AeroConsult ApS, og fortsætter:

- Dels fik vi mulighed for at præsentere vores profil og kompetencer, og dels resulterede vores deltagelse i en række konkrete møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Det er helt sikkert, at vi ikke havde fået kontakt med disse virksomheder blot ved at besøge udstillingen på vanlig vis. Jeg synes, det er et super initiativ, og vi er klart med igen i år.

Om Husum WindEnergy og Husum WindMatch 2012
Husum WindEnergy er for alle virksomheder med relation til vindenergisektoren. Med mere end 1.200 udstillere og næsten 40.000 besøgende fra mere end 90 lande er messen verdens førende vindenergi-messe. Alle standpladser til 2012-messen er for længst udsolgt. Matchmaking-eventen Husum WindMatch 2012 arrangeres af Enterprise Europe Network i samarbejde med Husum WindEnergy messen. Enterprise Europe Network består af næsten 600 partnerorganisationer i mere end 50 lande, som hjælper virksomheder og vidensaktører med at etablere samarbejde på tværs af grænser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094