23948sdkhjf

Dansk AM Hub får ny bestyrelsesformand

1. april tiltrådte 56-årige Poul Skadhede som ny formand for Dansk AM Hub.

Dansk AM Hub arbejder for at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af additive manufacturing (AM) og industrielt 3D-print ud fra en vision om at gøre Danmark verdensførende i at bruge AM til mere bæredygtig produktion.

- Vi har siden begyndelsen set, hvordan Dansk AM Hub med succes har hjulpet danske produktionsvirksomheder til at blive mere konkurrencedygtige ved brug af additive manufacturing. Den position skal vi udbygge yderligere, og vi er derfor glade for, at Poul Skadhede nu er kommet med ombord på den videre rejse, siger direktør Thomas Hofman-Bang.

- Med Poul har vi fået en entreprenant ildsjæl, der brænder for at hjælpe danske virksomheder med at kombinere forretning med bæredygtighed og nye teknologier, og vi er overbeviste om, at vi med Pouls ekspertise i endnu højere grad sikrer, at Dansk AM Hub bliver en nøgleaktør i at skabe en bæredygtig produktionssektor i Danmark, fortsætter han.

Poul Skadhede er grundlægger af konsulentvirksomheden Valcon, hvor han indtil januar 2021 fungerede som CEO og bestyrelsesformand. Han er dog stadig aktiv i virksomheden, der som Dansk AM Hub også fokuserer på industrielle virksomheder samt teknologi og udvikling.

Ud over at være ny bestyrelsesformand i Dansk AM Hub er Poul Skadhede også formand for Regeringens Klimapartnerskab på forsvarsområdet, for Odense Maritime Technology samt bestyrelsesmedlem i DI Forsvar og Sikkerhed og Ærø Whisky. Endelig er han aktiv i Advisory Boards i VækstPartner Kapital, Navigate Public Affairs og Center for Militære Studier på Københavns Universitet.

- Fælles for mit bestyrelsesvirke er et grundlæggende ønske om at efterlade et aftryk og være nysgerrig på især klimavenlige løsninger. Det er af stor betydning for mig at skabe gode ting for Danmark, og jeg brænder for vores stærke små og mellemstore industrivirksomheder. Jeg ser frem til at arbejde med Dansk AM Hub og bidrage til, at vi sammen kan udbrede mulighederne og potentialet i en spændende produktionsteknologi som AM, siger Poul Skadhede.

Poul Skadhede overtager posten efter Tue Mantoni, der har valgt at trække sig som formand efter at have siddet på posten siden fondens etablering i 2018.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109