23948sdkhjf

Kverneland-direktør efter arbejdsnedlæggelse: Vi har givet medarbejderne en undskyldning

Medarbejderne hos Kverneland i Kerteminde har her til morgen fået en undskyldning. Fredag valgte de 400 medarbejdere at nedlægge arbejdet, efter en leder på virksomheden havde talt i for hård en tone til en medarbejder. Den pågældende leder har erkendt, at han gik for langt og han har derfor undskyldt overfor de pågældende medarbejdere.

Den adm. direktør hos Kverneland, Claus Udengaard Thomsen bekræfter, at medarbejderne nedlagde arbejdet spontant i fredags efter en episode torsdag. Her til morgen har ledelsen holdt et informationsmøde, hvor de har undskyldt overfor medarbejderne og slået fast, at det ikke er de værdier og den tone, som ledelsen gerne vil have hos Kverneland.

- Der var blevet brugt for hård en tone. Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over. Det førte så til en spontan arbejdsnedlæggelse, forklarer Claus Udengaard Thomsen. Ifølge direktøren har den pågældende leder selv erkendt, at han gik for langt. Derfor har han også undskyldt overfor medarbejderne. 

- Den pågældende leder har selv givet de medarbejdere, som det gik ud over, en undskyldning her til morgen, siger Claus Udengaard Thomsen.   

- Det er ikke de værdier, som vi gerne vil stå for. Vi vil gerne være en virksomhed, hvor vi behandler hinanden ordentligt - det gælder især for ledelsen, slår Claus Udengaard Thomsen fast. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078