23948sdkhjf

Lego henter ny finansdirektør

Legetøjskoncernen har pr. 1. september ansat John Goodwin som CFO.
John Goodwin er 48 år og kommer fra Procter & Gamble. Han er for øjeblikket president for Global Braun og har haft adskillige ledende stillinger gennem sine 22 års ansættelse hos Procter & Gamble, herunder som president for Global Snacks and Pet Care-forretningen, Corporate Treasurer, og i forskellige ansættelser som vice president/divisions-CFO med globalt ansvar.

I Lego’s nye organisationsstruktur vil John Goodwin ud over at stå i spidsen for virksomhedens finans- og regnskabsaktiviteter få ansvaret for områderne IT og Corporate Affairs. Administrerende direktør Jørgen Vig Knudstorp siger:

- John har en stor finansiel erfaring og driftserfaring fra en af verdens største og mest innovative virksomheder. Hans erfaringer inden for det finansielle område omfatter blandt andet ansvaret for en global forretningsenhed med en omsætning på 20 milliarder US dollars, en stilling som finansdirektør, ansvaret for specifikke geografiske regioner, investor relations samt ledelse af driftsmæssige finansfunktioner.

John Goodwin har en uddannelse inden for mathematical engineering. Han er statsautoriseret revisor og begyndte sin karriere hos det globale revisionsfirma Ernst & Young. Han har også haft bestyrelsesposter i velgørende organisationer, herunder som founding trustee i Retrak – en velgørende institution til støtte for gadebørn i Afrika.
Læs mere om: Lego
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094