23948sdkhjf

Ny ejer hos Andersen Chucking Systems

Jørgen Funk har overtaget aktiviteterne i Andersen Chucking Systems og dermed også agenturet for Kitagawa.
Jørgen Funk indgik i maj måned aftale om at overtage aktiviteterne hos Andersen Chucking Systems. Den hidtidige ejer og stifter, Henning Andersen, nåede dermed at sikre firmaets fortsatte virke inden sin alt for tidlige død, 2. pinsedag 2012.

At det blev Jørgen Funk, der overtog aktiviteterne, var et ønske, som Henning Andersen selv fremsatte allerede for mange år siden. Jørgen Funk og Henning Andersen havde drøftet generationsskiftet igennem et stykke tid, og da det blev konstateret, at Henning Andersens sygdom var særdeles ondartet, blev der handlet hurtigt, fortæller Jørgen Funk.

Beholder hovedagentur
Jørgen Funk er blevet vel introduceret for hovedagenturerne, og har blandt andet været hos Kitagawa Europe. Den eksisterende aftale mellem Kitagawa Europe og Andersen Chucking Systems fortsætter uændret, blot nu med Jørgen Funk ved roret.

- Henning Andersen har repræsenteret Kitagawa i mange år, og er godt inde mange steder. Det vil jeg arbejde videre med samtidig med, at jeg naturligvis også vil udbrede Kitagawa i eget netværk, fastslår Jørgen Funk.

Således ændres den overordnede profil ikke i Andersen Chucking Systems, hvor Jørgen Funk både vil intensivere indsatsen på Kitagawa og supplere med det øvrige program af blandt andet spændetangs- og centrérpatroner såvel som tilhørende bakkesystemer med videre, nøjagtigt som Henning Andersen hidtil har gjort det.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109