23948sdkhjf

Komposit-producent på ret kurs efter rædselsår

Jupiter Group med hovedsæde på Bogø har fået god vind i sejlene i 2012 efter et 2011 med ildrøde tal på bundlinjen.
Efter et skuffende 2011 fik Jupiter Group i slutningen af året ny ledelse, og virksomheden er igen på rette spor. I 2012 forventes en omsætningsfremgang på op imod 25 procent indenfor vindmølleindustrien, som er koncernens hovedaktivitet. Året tegner dermed til at give Jupiter Group den største omsætning i firmaets historie, med en tilsvarende solid indtjening.

- Omsætning og indtjening for indeværende års to første kvartaler er budgetsvarende og mere end dækker underskuddet fra 2011, skriver Jupiter Group i en pressemeddelelse.

Tabsgivende aktiviteter afvikles
2011 bød ellers på en solid fremgang i omsætningen som endte på 334 mio. kr., hvilket var godt 100 mio. kr. højere end året før. Til gengæld endte man med et driftsunderskud på 15 mio. kr. mod et plus på 13 mio. kr. i 2010.

- Resultatet for 2011 var i stort omfang påvirket negativt af indkøring af helt nye produkter på flere fabrikker og etablering af en ny fabrik i USA. Hertil kommer et urentabelt forretningsområde med produktion og levering af komponenter til togindustrien. Togaktiviteterne vil blive afviklet i løbet af 2012. Produktionen af de nye produkter til vindindustrien er sidenhen optimeret og bidrager positivt til 2012-resultatet, skriver Jupiter Group.

Jupiter Group er en af verdens største leverandører af glasfiber-vindmøllehuse og kernematerialer til vinger. Gruppen beskæftiger på verdensplan ca. 800 medarbejdere, som producerer og leverer til et bredt udsnit af verdens førende vindmølleproducenter. Derudover har gruppens togdivision igennem mange år leveret glasfiberfronter, toiletkabiner og interiør til internationale togproducenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094