23948sdkhjf

Vestas lander to ordrer

En italiensk og en kinesisk ordre løber op i mere end 100 MW for den danske vindmølleproducent.
Den italienske ordre er på 55 MW bestående af 21 stk V100-2.6 MW-vindmøller. Køberen er Parco Eolico Orta Nova Srl, som er en del af Inergia S.p.A, og vindmøllerne skal opstilles i Orta Nova-vindmølleparken i Apulien i det sydlige Italien.

- Det er en glæde for os at annoncere denne nye ordre fra Inergia S.p.A, den anden i 2012 efter ”Stornara”-projektet. Denne nye kontrakt bekræfter Vestas som Inergia’s foretrukne leverandør, siger Rainar Karan, general manager, Vestas Italia.

Del af stor rammeordre
I Kina skal Vestas levere 49,5 MW bestående af koncernens V80-vindmøller til Inner Mongolia Guibang Shengtai Investment Co. Ltd. Ordren er en del af en rammeordre på 250 MW, som blev underskrevet sidste år.

- Når man etablerer et partnerskab med en forholdsvis ny udvikler i vindindustrien som GSI, ved vi, at deres hovedfokus ligger på forudsigeligheden og pålideligheden i deres investering. I denne situation repræsenterer vores mere end 30 års erfaring i markedet kombineret med vores beviselige resultatliste for V80 den ideelle løsning for kunden, siger Jens Tommerup, president for Vestas China.

De italienske møller skal efter planen leveres i løbet af fjerde kvartal 2012 og de kinesiske i løbet af tredje kvartal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157