23948sdkhjf

VTM-messe aflyst: Udstillere mangler maskiner

Mangel på CNC-maskiner får nu arrangørerne bag VTM-messen i juni til at trække stikket og udskyde værktøjsmaskinmessen til foråret 2023.

Årsagen er, at maskinhandlerne ganske enkelt ikke har nogen maskiner at vise frem i Odense Congres Center, hvor messen skulle være afholdt.

- Maskiner er nøgleordet for VTM , og udstillerne kan simpelthen ikke få maskiner hjem til VTM i juni. Maskinhandlerne oplever, at alt bliver revet ned fra hylderne i øjeblikket, siger Krista Kristensen, der er projektchef for VTM.

Hun lægger ikke skjul på, at messeaflysningen er ærgerlig, men omvendt var der ingen vej uden om, da maskinerne og teknologi er hele omdrejningspunktet for VTM.

Enighed om udskydelse

Der har været fuld enighed i VTM-messen faglige udvalg om at udskyde messen.

- Med udsigten til at mangle flere af de vigtigste teknologier på messen, så er det den voksne og modne beslutning, at skubbe til foråret 2023, hvor vi kan være sikre på, at alle kan få det med, som de gerne vil vise, så vi samlet byder inden for til en højteknologisk begivenhed, fastslår direktør Peter Jørgensen fra OSG Scandinavia.

Han har plads i messens faglige udvalg sammen med direktør Peter Kramer, DMG MORI Danmark, adm. diektør Søren Gerber fra Duroc Machine Tool, direktør Lars Bjørn Pedersen fra Flextek, direktør Henrik Mathiassen fra Seco Tools, Metal-divisionschef Simon Sondrup fra Kyocera Unimerco, marketingdirektør Olav K. Sjørslev fra QRS, og Metrologi-divisionschef Jan Møgelmose fra Kyocera Unimerco.

Messe i 2023

Projektchef Krista Kristensen oplyser, at arbejdet med at flytte VTM Summit til nye datoer i foråret 2023 nu begyndt. I den forbindelse slår hun fast, at nye udstillere naturligvis er velkomne til at være, når det går løs om godt et års tid i Odense Congress Center.

Når messen finder sted i 2023 vil det være et langstrakt forløb med flere aflysninger, der bliver afsluttet.

Covid-19-restriktioner umuliggjorde i første omgang afvikling i februar, og derfor blev juni valgt. Nu er de fire dage med CNC-maskinerne som omdrejningspunkt altså udskudt til foråret 2023.

VTM-messen viser CNC-maskiner til både spån og plade, skærende og holdende værktøj, Cad-/Cam-løsninger, Additive Manufacturing, AM/3D-print, robotteknologi og måleteknik.

Læs mere om: VTM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.788