23948sdkhjf

Vækstprogrammer har givet penge til 150 virksomheder

Vækstprogrammerne DigitaliseringsBoost og Digital Omstilling har givet tilskud til intet mindre end 150 danske virksomheder. Hør mere om mulighederne på konference under robotudstillingen R-22

Et omfattende konferenceprogram er en væsentlig del af robotudstillingen R-22, der finder sted i Odense fra 23.-25. marts.

Og med på programmet er Erhvervshus Fyn, som er vært ved en konference om succesfuld produktudvikling gennem innovationssamarbejde.

På konferencen, der er delt i to, bliver det muligt at høre om Vækstprogrammerne DigitaliseringsBoost og Digital Omstilling i landets erhvervshuse og møde i alt otte cases, der har fået støtte gennem programmerne.

I alt har innovationssamarbejder i følge konferenceoplægget givet over 150 virksomheder medfinansiering til at udvikle nye produkter, koncepter eller salgs- eller service platforme inden for digitalisering og Industri 4.0 i et interessant set-up i samarbejde med en anden virksomhed og en videninstitution.

Det er projektleder Lars Kristensen, Erhvervshus Fyn, som er vært ved konferencen, hvor mulighederne med Erhvervshus Fyn og Erhvervshusene bliver præsenteret af forretningsudvikler Steen Nymann Andersen, Erhvervshus Fyn.

Derudover bydes på følgende otte cases:

En sø-drone

Digitalisering af miljøprøver indsamlet med autonom sø-drone. På scenen er direktør Martin Stockholm og direktør Lasse Skriver Møller, Dana Dynamics ApS

Skæring af gips

30 procent mindre spild ved robotskæring af gipsplader. På scenen er UX og Design Manager Mathilde Skov Hansen, Kobots A/S

Styr på virksomheden

Operational Asset Management Koncept. På scenen er Chief Technical Officer Martin Krøyer, Juel & Krøyer

Hurtig palletering

Verdens nemmeste og hurtigste palleteringssoftware. Hør CSO Steen Slabiak Jensen, Robot Nordic fortælle.

Digital fødevarekontrol

Digitalisering af holdbarhedsbestemmelse af fødevarer. CEO og medstifter Jeanette Hvam, AmiNIC ApS. er på scenen.

Inspektion med droner

Inspektion af skibe ved hjælp af droner. Adm. dir. Mads Jørgensen og kommerciel direktør Benjamin Mejnertz, Upteko ApS, fortæller om deres droneprojekt.

Op i rummet

Software development in the satellite industry - the future of testing enabled by drones. På scenen er Head of Software Rasmus Hasle og COO Søren Aarhus, Quadsat

Fleksibel IoT

Skylark IoT Serie. CEO Frank Max Laursen og R&D Manager Anders Qvistgaard Sørensen, Micro Technic fortæller.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125