23948sdkhjf

Årets lærling i DI Thy/Mors kommer fra Dencker Værktøj

Når Jonas Hansegaard får en opgave, kan man være helt sikker på, at den bliver løst til både kunders og kollegers tilfredshed.
Han er ikke typen, der råber op eller gør opmærksom på sig selv. Han er det, man måske vil kalde en stille person. En medarbejder, der arbejder flittigt og koncentreret med sine opgaver. Og som gør det så godt, at han mandag den 11. juni blev hædret med titlen som årets lærling 2012 på DI Thy/Mors’ erhvervstræf på Hotel Vildsund Strand i Thisted.

Da Jonas Hansegaard som 17-årig første dag mødte op på Dencker Værktøj ApS i Nykøbing Mors for at starte sin lærlingeuddannelse, havde han glædet sig så meget til dagen, at det hele gik hen og blev lidt for meget for ham. Midt i det hele måtte kollegerne nemlig samle en meget bleg Jonas op fra gulvet.

- Den lille episode beskriver bare, hvor meget Jonas lægger i sit arbejde hos Dencker Værktøj ApS. Han giver sig altid mere end 120 procent, siger indehaveren Anders Dencker.

Og det gør Jonas Hansegaard stadig. Det gælder ikke mindst i det daglige arbejde, hvor han allerede nu arbejder på samme eller højere niveau end nogle af de andre værktøjsmagere, der har været i faget i mange år. Eksamen som værktøjsmager med speciale i formværktøjer blev taget med topkarakter fra Skive Tekniske Skole, og han er der altid, når der er brug for en ekstra indsats – uanset hvor stor opgaven er.

- Virksomhederne kan lære af de unge, når de bidrager med nye ideer til at løse opgaverne og til samarbejdet i virksomheden. Med lærlingeprisen hædrer vi en lærling, som ikke alene er faglig dygtig, men som også er flittig og opfindsom og en god kollega med fine menneskelige egenskaber. Kort sagt en rollemodel for andre, siger formanden for DI Thy/Mors, Mogens Mathiasen.

På Dencker Værktøj ApS betegner de Jonas Hansegaard som en ung mand med et smil på læben, der altid er med på den værste. Firma-arrangementerne er aldrig kedelige, når Jonas er med.

Og der er dømt festlige firmafester også i fremtiden. Når Jonas Hansegaard har aftjent sin værnepligt til oktober i år, vender han nemlig tilbage til værkstedet igen. Denne gang som udlært, fastansat svend.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094