23948sdkhjf

Tilfredsstillende regnskab fra Inox

Stålgrossisten kom gennem 2011 med pæn vækst. Også 2012 er begyndt godt, og her forventes stigende overskud.
Sidst i maj måned blev Inox’ årsregnskab for 2011 tilgængeligt. Regnskabet viser en omsætning på 373,7 mio. kroner og et resultat før skat på 3,7 mio. kroner. Dermed steg omsætningen pænt fra 301,8 mio. kr. i 2010, mens overskuddet før skat faldt fra 11,9 mio. kr.

Resultatet bliver betegnet som tilfredsstillende set i forhold til det vigende prisniveau året igennem samt et kontinuerligt faldende legeringstillæg, meddeler virksomheden i en pressemeddelelse.

- Det har krævet hårdt arbejde og en fortsat målrettethed overfor markedet, kunder og leverandører at nå resultatet samtidig med, at udviklingen af service- og produktudbud har været i højsædet. Dette er til gengæld blevet belønnet med nye store ordrer fra både eksisterende og nye kunder hos Inox i 2011, skriver virksomheden.

Stålgrossisten har samtidig haft en positiv start på 2012, hvor man gennem første kvartal melder om god aktivitet i markedet, der har medført en højere ordreindgang end forventet.

- April måned har været noget roligere, hvor vi derimod i maj har set en tilbagevendende højere aktivitet. Vi ser fortrøstningsfuldt på resten af året og forventer et resultat for 2012, der ligger over 2011-niveauet, konstaterer Inox.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094