23948sdkhjf

Translyft opgraderer over hele linjen: Det bliver en kæmpe force

Hjulene har ikke holdt stille på Translyfts fabrik i Dybvad i Nordjylland i 2021.

Faktisk er der kommet flere ordrer ind, og derfor er der blevet opgraderet på flere parametre. I foråret 2021 stod en ny tilbygning til fabrikken klar. 800 ekstra kvadratmeter blev bygget til den ene hal, der rummer et male-, vaske- og tørre-/hærdeanlæg, og der er også blevet mere lagerplads, hvilket der har været stor efterspørgsel på.

- Den nye malerkabine kommer til at give Translyft A/S en mere grøn profil, og samtidig kan vi øge kapaciteten og skabe et bedre flow i vores produktion. Den nuværende maleprocedure er en stor flaskehals i vores produktion. Samtidig forbedres arbejdsvilkårene for vores medarbejdere. Så vi er rigtig glade for, at den endelig er en realitet, siger Jens Egelund, CEO og medejer af Translyft, i en pressemeddelelse.

I april opkøbte Translyft så en del af ADE, der producerer lineært drevne løfteborde (spindel) for at udvide virksomhedens portefølje.

Senest er der så kommet en laserskærer til, der skal gøre det lettere at producere delelementer til løftebordene, som man tidligere har bestilt hjem fra eksterne leverandører.

- Vi har ventet i et halvt år på den laserskærer, der blev forsinket flere steder i leveringsprocessen. Nu er den endelig installeret, testet og klar, så vi kan ikke vente med at få sat den i gang. Det bliver en kæmpe force i vores fabrik, fordi den både kan skære rør og plader til produktionen af vores løfteborde, lyder det fra Jens Egelund.

Over de sidste fire år har Translyft startet tre nye datterselskaber i henholdsvis England, Holland og Tyskland, skabt tre nye produktlinjer og investeret tocifrede millionbeløb i produktionen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093