23948sdkhjf

Picca går sammen med svensk automationsvirksomhed

Dansk Picca Automation og svenske Acobia går sammen. Ambitionen er at skabe et førende skandinavisk automationshus.

Den samlede gruppe vil være til stede i Danmark, Sverige og Norge med mere end 175 ansatte og en samlet årlig omsætning på 220 millioner kroner.

- Vores vision er at bygge nordens bedste leverandør af automationsløsninger. På grund af den samlede markedsdækning, det delte fokus på at levere automationsløsninger af høj kvalitet, og et godt kulturelt match mellem de to organisationer, er sammenlægningen af Picca og Acobia en vigtig milepæl på den rejse, siger Knut Akselvoll, bestyrelsesformand for den samlede gruppe, i en pressemeddelelse.

- Vi har over de seneste to år opbygget et solidt fundament til at underbygge den accelererede vækstrejse, vi skal på som samlet gruppe. Vi ser meget frem til samarbejdet med Picca, til at gøre brug af vores kræfter sammen, og til at forsætte vores rejse med at levere datadrevne løsninger til vores kunder, siger Katarina Cornelius, administrerende direktør for Acobia.

Kapitalfonden Axcel overtog Picca Automation i januar, og har nu købt Acobia fra selskabets stiftere. Stifterne forbliver dog i ejerkredsen af den samlede gruppe sammen med Piccas ledelse og nøglemedarbejdere samt Axcel.

Piccas og Acobias organisationer vil forblive uændrede efter sammenlægningen, og begge selskaber vil fortsætte under eksisterende navne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125