23948sdkhjf

Ny indisk millionordre til Aalborg CSP

Aalborg CSP har netop modtaget en ordre på design og levering af et dampgeneratorsystem til et 25 MWe CSP-solkraftværk i Indien.
Ordren til Aalborg CSP består i design og levering af et komplet dampgeneratorsystem baseret på 100 procent solenergi, men designet i henhold til traditionel kedelteknologi.

10 måneder efter Aalborg CSP starter produktionen i Kina, skal dampgeneratoren overleveres til kunden. Den skal indgå i et CSP-solkraftværk, der skal levere 25 MW grøn elektricitet til Gujarat-regionen i det nordlige Indien.

Dette er anden gang på bare et halvt år, at Aalborg CSP har modtaget en ordre til et solkraftværk i Indien. Den første ordre gik på design og levering af en dampgenerator til det første større solkraftværk i Indien. Dette anlæg var på 50 MWe..

Store muligheder i BRIK-landene
Siden Aalborg CSP gik ind i solindustrien har den primære produktion af virksomhedens produkter ligget i Kina. Salgsdirektør Peter Badstue Jensen påpeger, at konstellationen med dansk knowhow og kinesisk produktion har skabt et solidt fundament for virksomhedens internationale konkurrenceevne og udtaler i den forbindelse:

- Vi har enorm god erfaring med produktion i Kina, og vi har indtil videre fået produceret komponenter derude for et trecifret millionbeløb. Vores primære grund til at benytte kinesiske producenter er, at de leverer en kvalitet, der er svær at finde andre steder i verden.

Ud over at have produktionen i Kina, har Aalborg-virksomheden stor tiltro til, at der med den nye femårs plan, hvor det er den kinesiske regerings plan at udbygge det kinesiske el-net med mere end 2.000 GWe ved installation af netop den CSP-teknologi, der beherskes i Aalborg CSP, bliver et kæmpe potentiale for et meget tæt dansk–kinesisk samarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078