23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny ingeniør hos Develco

Det østjyske udviklingshus har ansat Thomas Toft Andersen som ny R & D software engineer.

Han har afsluttet sin diplomingeniøruddannelse i elektronik med specialiseringen indlejret software fra Aarhus Universitet i januar.

Indlejret software er det danske udtryk for embedded software. Netop denne specialisering gjorde det nemt for Develco at udvælge Thomas Toft Andersen som ny softwareingeniør. I sit bachelorprojekt fik han erfaring med bluetooth low energy BLE, som han stadig arbejder med i sine fritidsprojekter. Fra sin studietid har Thomas 1 ½ års erfaring med teknologi fra praktik og studiejob hos Kamstrup, hvor han arbejdede i wireless communication-afdelingen med udvikling af hardware og prototyper samt test af nye teknologier.

- Som nyuddannet ingeniør er jeg taknemlig for, at Develco har ansat mig i deres udviklingsteam. For mig har drømmejobbet altid været et ingeniørjob i et udviklingshus, hvor jeg kan arbejde med forskellige projekter med nye teknologier og hele tiden få nye udfordringer. Allerede under mine ingeniørstudier fik jeg et godt indtryk af Develco dels på Aarhus Universitets praktikdag kendt som P-dagen dels på udstillingen EOT Electronics of Tomorrow 2021, hvor jeg besøgte Develcos messestand og fik en snak om de udstillede teknologiske produktløsninger. Derfor er jobbet som R & D software engineer hos Develco det helt rigtige job for mig, udtaler Thomas Toft Andersen.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156