23948sdkhjf

Karstensens Skibsværft har ordrer på over en milliard

Beskæftigelsen er sikret de næste tre år på Karstensens Skibsværft i Skagen - ordrebogen bugner.

Alene i år har Karstensens Skibsværft i Skagen lukket fire store ordrer på nybygninger. Samlet har ordrerne en værdi på over 1 mia. kroner. Tre af disse er til norske redere og det fjerde skib er til et islandsk rederi. Det oplyser direktør i Karstensens Skibsværft, Kent Damgaard til Metal Supplys søstermedie Søfart.

- Samlet er der tale om en værdi noget over 1 milliard kroner. Vi er naturligvis yderst stolte og taknemmelige over, at både nye og gamle kunder vælger Karstensens Skibsværft som samarbejdspartner, siger han.

Han peger på, at successen til dels skyldes, at det er gået godt med en række nybygninger.

- Og så har vi samarbejdet med dygtige rederier, som igen videregiver god reklame for vores skibe. Desuden har vi et særdeles stærkt hold af medarbejdere, som sætter en stor ære i det fælles arbejde med at projektere, bygge og udruste nybygningerne, uddyber direktøren.

Tidligere på ugen kunne en af Karstensens norske kunder, Knester, oplyse, at de netop havde indgået kontrakt om levering af en 75 meter lang trawler. Og ordretilgangen betyder ifølge direktøren, en sikring af beskæftigelsen og uddannelsen af lærlinge.

- Med disse nye kontrakter vil vi kunne fastholde beskæftigelsen på et højt niveau i Skagen i de kommende tre år. På værftet sætter vi det højt på dagsordenen at kunne bidrage med erhvervsfaglig uddannelse af unge mennesker, og kan med glæde konstatere, at vores fælles projekt tiltrækker unge mennesker fra andre dele af landet også, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093