23948sdkhjf

Hirtshals Yard har fundet sin nye direktør

Anders Hecht-Pedersen er tiltrådt stillingen som ny administrerende direktør for værftet og Vestkajens Maskinværksted.

Han har i mere end 20 år drevet virksomheden Nicon Industries, som han solgte i 2017. Nicon Industries er specialiseret i store stålkonstruktioner til den maritime sektor og offshore-industrien, hvilket har givet Anders Hecht-Pedersen et vigtigt kontaktnet i ind- og udland samt en solid erfaring. Efter salget af Nicon Industries var Anders Hecht-Pedersen selvstændig i en periode, før han tiltrådte stillingen som projektleder og siden vice president, head of procurement hos Bladt Industries.

Anders Hecht-Pedersen ser det som sin vigtigste opgave at sikre Hirtshals Yards fremtidige fundament.

- Jeg er virkelig glad for at få muligheden for at sætte mit præg på så vigtige arbejdspladser som værftet og beddingen i Hirtshals. Jeg er sikker på, at vi står med et uforløst potentiale på hænderne, og vi har vist, at vi evner at samarbejde bredt på tværs af de mange industrier og virksomheder, som udgør hele økosystemet omkring Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted, siger Anders Hecht-Pedersen i en pressemeddelelse.

- Jeg vil tage aktivt del i at fremme de maritime erhverv og føler mig overbevist om, at vi i fællesskab kan cementere Hirtshals som et af landets vigtigste kraftcentre for de mange unge, som ønsker at gøre karriere inden for fiskeriet og den maritime sektor, fortsætter han.

Anders Hecht-Pedersen overtager stillingen efter Peter Rishøj Jørgensen, der for nylig blev fyret.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109