23948sdkhjf

Micro Matic fordobler overskuddet

En effektiv sparekur og ekstra salg forud for sommerens EM og OL har sendt indtjeningen i vejret hos den danske producent af fadølsanlæg.
2011/2012 blev et særdeles godt år for Micro Matic. Det lykkedes nemlig den fynske producent af fadølsanlæg at fordoble årets resultat fra 44 mio. kr. i 2010/2011 til 82 mio. kr. i 2011/2012. Det skriver Børsen.

Ifølge administrerende direktør Søren Vilby er der flere årsager til det flotte indtjenings-hop. Først og fremmest har Micro Matic taget et kritisk kig på koncernens omkostninger de seneste år, men det er ikke den eneste grund til fremgangen.

- Vi har været igennem en hård kur på omkostningssiden, ja, men vi har også lanceret initiativer, der har øget vores markedsandele. USA og Japan er eksempler på markeder, hvor vi har fået flere kunder, siger Søren Vilby til Børsen.

Derudover har Micro Matic også oplevet en god effekt af sommerens to store sportsbegivenheder; EM i fodbold og OL, der har givet et pænt boost til salget af fadølsanlæg. Søren Vilby tør dog ikke sætte tal på effekten fra de to sportsbegivenheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093