23948sdkhjf

Hirtshals Yard skal have ny direktør

Peter Rishøj Jørgensen stopper som administrerende direktør for Hirtshals Yard og Vestkajens Maskinværksted. Det skriver han på sin LinkedIn-profil.

Han blev udnævnt til administrerende direktør på det nordjyske værft i sommeren 2020, da han overtog posten efter Rasmus Brohus.

Siden løb Hirtshals Yard ind i en kedelig konkurs i foråret 2021, hvor en række lokale investorer dog trådte til og overtog aktiviteterne. Det blev fortsat med Peter Rishøj Jørgensen som direktør.

Nu træder han imidlertid tilbage efter 19 måneder i direktørstolen.

- Jeg vidste jeg havde meget at lære, da jeg sagde ja til stillingen og endnu mere at bevise. Jeg kan kun sige at jeg er stolt af hvad jeg har formået at udrette på denne tid, hvor begge firmaer er gået fra underskud eller meget lille overskud til at præstere store overskud, skriver Peter Rishøj Jørgensen.

Organisationerne er blevet rettet til og blevet styrket med de rette kompetencer for at kunne drive begge værfter videre med flotte resultater. Jeg kan med ro i maven sige at jeg har gjort hvad jeg kunne og kan se mig selv, mine kollegaer og kunder i øjnene og sige, at alle er blevet behandlet på en fair og ordentlig måde, lyder det videre.

- Nu er det tid til at slikke sårene efter denne overraskelse. Når en dør lukker sig, så åbner der sig helt sikkert en ny. Nu må fremtiden vise hvad jeg skal lave, når jeg har afsluttet alt og der er endelig styr på min opsigelse, slutter Peter Rishøj Jørgensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordstor ordrebeholdning giver behov for flere medarbejdere hos Sterke
Organisationer undrer sig over finanslov: Hvor er pengene til flere faglærte?
Verdens første 3D-printede raket er blevet sendt afsted
Østjysk virksomhed automatiserer rumænsk møbelfabrik
Industriens Fond får ny formand
Nyt program sætter produktionsvirksomheder i gang med bæredygtig omstilling
Andre Nordiske Medier
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Søfart
PlastForum DK

Send til en kollega

0.125