23948sdkhjf

De vil levere robotter til byggebranchen

Virksomheden Robstruct er nyeste medlem af Odense Robotics Startup Hub. Det skriver Odense Robotics på sin hjemmeside.

Bag Robstruct står Philip Vinding Brodersen, der har titel af CEO, CTO Simon Christian Dockweiler, of CPO Robert Johannes Pedersen.

Sammen har de udviklet et modul til mobile robotter, der kan forbedre robotternes navigation i dynamiske miljøer. Målet er at udbrede robotterne i byggebranchen.

- Som hos mange andre industrier står byggebranchen overfor historisk mangel på arbejdskraft, hvilket har resulteret i begrænset vækst og reduceret produktivitet. Robstruct sigter efter at dæmpe nogle af disse problemer sideløbende med et forbedret arbejdsmiljø ved at implementere mobile robotter, siger Philip Vinding Brodersen på Odense Robotics’ hjemmeside.

- Mere specifikt udvikler vi et modul, der forbedrer navigationsevnen på den mobile robotplatform i dynamiske miljøer samtidig med let integration af opgave-relaterede værktøjer. Vores team er lige nu fokuseret på udviklingen af et trailer-baseret værktøj, der kan automatisere den interne logistikproces på byggepladser - for eksempel flytning af byggematerialer som mursten, værktøjer, affald med videre, uddyber han.

Som en del af Odense Robotics Startup Hub får Robstruct plads hos Teknologisk Institut i Odense. Her får virksomheden rådgivning, der skal hjælpe med modningen og kommercialiseringen af teknologien.

- Under vores ophold i hubben håber vi at kunne færdiggøre vores funktionelle prototype, der kan bruges i et pilotprojekt på byggepladser. Ved slutningen af vores ophold håber vi at have et produkt, der er klar til markedet, og som kan implementeres på byggepladser rundt i landet, siger Philip Vinding Brodersen.

Originalartikel: https://www.odenserobotics.dk/robstruct-joins-the-startup-hub/

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093